Σχετικά με εμάς
Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που βοηθάμε άτομα που αναζητούν εργασία να βρουν τη δουλειά τους. Η αναζήτηση εργασίας δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά μαζί μας είναι πολύ πιο εύκολη.
about usabout us
Με λίγα λόγια
Στο cv-gr.com, αλλάζουμε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι γράφουν βιογραφικά σημειώματα. Έχουμε δημιουργήσει ένα βολικό και φιλικό προς το χρήστη σύστημα που σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα βιογραφικό σημείωμα μέσα σε λίγα λεπτά.

Όλα ξεκίνησαν το 2012, όταν δημιουργήσαμε ένα πρακτορείο προσλήψεων βασισμένο σε έξυπνη τεχνολογία που αναπτύξαμε μόνοι μας. Από τότε, έχουμε βοηθήσει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους να βρουν την επόμενη δουλειά τους, συνεργαζόμενοι στενά με κορυφαίες εταιρείες για να τις βοηθήσουμε να προσλάβουν τον κατάλληλο υποψήφιο για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας τους.

Με την πάροδο των ετών, έχουμε εξετάσει τεράστιο αριθμό βιογραφικών σημειωμάτων και έχουμε παρατηρήσει ότι οι άνθρωποι δεν φτιάχνουν σωστά το βιογραφικό τους σημείωμα, όσον αφορά τον σχεδιασμό, τη δομή ή το περιεχόμενο. Συνειδητοποιήσαμε ότι πριν μπορέσουμε να βοηθήσουμε τις εταιρείες να βρουν τα κατάλληλα άτομα, πρέπει να επενδύσουμε τους πόρους μας στο να βοηθήσουμε τους αιτούντες εργασία να δημιουργήσουν ένα βιογραφικό που θα κάνει μόνιμη εντύπωση στους υπεύθυνους προσλήψεων. Κάθε μέρα, δίναμε συμβουλές για το πώς να γράψετε σωστά ένα βιογραφικό σημείωμα. Αυτό είναι ένα στοιχείο ζωτικής σημασίας σε κάθε αναζήτηση εργασίας, καθώς οι εργοδότες λαμβάνουν εκατοντάδες βιογραφικά σημειώματα για κάθε ανοιχτή θέση εργασίας, γεγονός που τους αναγκάζει να φιλτράρουν τα βιογραφικά γρήγορα (περίπου 5 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο). Ως αποτέλεσμα, οι περισσότεροι υποψήφιοι δεν περνούν τον αρχικό έλεγχο.

Για το λόγο αυτό, έχουμε ξεκινήσει το cv-gr.com. Η δήλωση αποστολής μας είναι να κάνουμε την αναζήτηση εργασίας σας ευκολότερη. Με πολυετή έρευνα, αποδεδειγμένη εμπειρία στους ανθρώπινους πόρους και τεχνολογία αιχμής, δημιουργήσαμε μια πλατφόρμα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά εργασίας.

Με τη βοήθειά μας, πολλοί αναζητούντες εργασία έχουν βρει την επόμενη ευκαιρία καριέρας τους ανάμεσα στους καλύτερους εργοδότες, όπως Apple, Starbucks, Hilton, Walmart, UPS και άλλοι.