Δήλωση Προσβασιμότητας

Η Resumaker.ai δεσμεύεται να παρέχει έναν ιστότοπο που είναι προσβάσιμος στο ευρύτερο δυνατό κοινό, ανεξάρτητα από την τεχνολογία ή τις ικανότητές του. Εργαζόμαστε ενεργά για να αυξήσουμε την προσβασιμότητα και τη χρηστικότητα του ιστότοπού μας και με αυτόν τον τρόπο επιδιώκουμε να τηρούμε πολλά από τα διαθέσιμα πρότυπα και οδηγίες.

Πρωτοβουλία για την Προσβασιμότητα στον Ιστό

Ο παρών δικτυακός τόπος προσπαθεί να συμμορφώνεται με το επίπεδο Α των Οδηγιών Προσβασιμότητας Περιεχομένου Ιστού 1.0 της Κοινοπραξίας του Παγκόσμιου Ιστού (W3C). Αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές εξηγούν πώς να γίνει το περιεχόμενο του διαδικτύου πιο προσβάσιμο για τα άτομα με αναπηρίες. Η συμμόρφωση με αυτές τις κατευθυντήριες γραμμές θα βοηθήσει να γίνει ο Ιστός πιο φιλικός προς τοn χρήστη για όλους τους ανθρώπους.

Πρότυπα

Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε τον ιστότοπο σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές που προωθεί η Κοινοπραξία του Παγκόσμιου Ιστού (W3C).

Ο ιστότοπος εμφανίζεται σωστά στα τρέχοντα προγράμματα περιήγησης ιστού. Εάν προβάλλετε τον ιστότοπό μας σε παλαιότερο πρόγραμμα περιήγησης, ενδέχεται να διαπιστώσετε ότι οι σελίδες δεν εμφανίζονται όπως προβλέπεται, εάν το πρόγραμμα περιήγησης δεν είναι συμβατό με τα πρότυπα. Σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας στην πιο πρόσφατη έκδοση ενός από τα παρακάτω, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ιστότοπό μας.

Microsoft Internet Explorer: https://www.microsoft.com

Mozilla Firefox: https://www.mozilla.com

Google Chrome: https://www.google.com/chrome

Λειτουργίες του Ιστότοπου και Βοηθήματα Προσβασιμότητας

  • Αυτός ο ιστότοπος πληροί τις απαιτήσεις των Κανονισμών περί Ίσων Δικαιωμάτων για Άτομα με Αναπηρίες (Προσαρμογές Προσβασιμότητας για την Εξυπηρέτηση), 5763-2013.
  • Οι προσαρμογές προσβασιμότητας πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τις συστάσεις των ευρωπαϊκών προτύπων για την προσβασιμότητα του περιεχομένου στο Διαδίκτυο και του διεθνούς εγγράφου WCAG2.0.
  • Οι δοκιμές για την υψηλότερη συμβατότητα πραγματοποιήθηκαν για το πρόγραμμα περιήγησης Chrome.
  • Προσαρμόστηκε για προβολή σε δημοφιλή προγράμματα περιήγησης και για κινητά τηλέφωνα.

Εξαιρέσεις

Παρόλο που η Resumaker.ai προσπαθεί να τηρεί τις αποδεκτές κατευθυντήριες γραμμές και τα πρότυπα για την προσβασιμότητα και τη χρηστικότητα, δεν είναι πάντα δυνατό να το κάνει σε όλους τους τομείς του ιστότοπου. Αναζητούμε συνεχώς λύσεις που θα φέρουν όλες τις περιοχές του ιστότοπου στο ίδιο επίπεδο συνολικής προσβασιμότητας. Εν τω μεταξύ, αν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία στην πρόσβαση στον ιστότοπο Resumaker.ai, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.