Εξυπηρετητής τροφίμων Βιογραφικό σημείωμα: Δείγμα & Οδηγός (Entry Level & Senior Jobs)

Δημιουργήστε ένα ξεχωριστό Εξυπηρετητής τροφίμων Βιογραφικό σημείωμα με την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα. Περιηγηθείτε σε επαγγελματικά πρότυπα για όλα τα επίπεδα και τις ειδικότητες. Βρείτε τον ρόλο των ονείρων σας σήμερα!

Εξυπηρετητής τροφίμων Παράδειγμα βιογραφικού σημειώματος
Μέση βαθμολογία: 4.5 (71 ψήφοι)
Εξυπηρετητής τροφίμων Παράδειγμα βιογραφικού σημειώματος

Αναζητάτε ένα δείγμα βιογραφικού για food server στην αγγλική γλώσσα; Αυτό το άρθρο περιέχει ένα πλήρες παράδειγμα βιογραφικού για ένα food server που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για έμπνευση. Αναλύεται η δομή του βιογραφικού, καθώς και πρακτικές συμβουλές για τη βελτίωση του βιογραφικοϋ σας και την αύξηση των πιθανοτήτων απασχόλησης στον χώρο της εστίασης.

Θα καλύψουμε:

Επιπλέον, θα σας παρέχουμε συμβουλές από ειδικούς για τη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και επαγγελματικά παραδείγματα για να εμπνευστείτε.


Τι κάνει ένας Εξυπηρετητής τροφίμων;

 1. Παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση προς τους πελάτες
 2. Λαμβάνει και εκτελεί παραγγελίες φαγητού και ποτού
 3. Διατηρεί καθαρό το περιβάλλον εργασίας και το τραπέζι των πελατών
 4. Πληροφορεί τους πελάτες για το μενού, ειδικές προσφορές και προϊόντα
 5. Προσφέρει βοήθεια στους πελάτες με ειδικές διατροφικές ανάγκες ή αλλεργίες

Πρόκειται να ξεκινήσουμε, αλλά πρώτα, ορίστε μερικά άλλα παραδείγματα βιογραφικών που σχετίζονται με τον Εξυπηρετητής τροφίμων:

Ποιες είναι ορισμένες αρμοδιότητες ενός Εξυπηρετητής τροφίμων;

 • Πρότεινε και παρέχει πληροφορίες σχετικά με το μενού και τα ειδικά πιάτα
 • Παρέχει εξυπηρέτηση και εξυπηρετεί τους πελάτες με ευγένεια και επαγγελματισμό
 • Λαμβάνει παραγγελίες και διακατέχει την υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης
 • Βρίσκεται με γνώση των ασφαλών διατροφικών πρακτικών και αντιλαμβάνεται και ανταποκρίνεται σε αλλεργικές ανάγκες των πελατών
 • Διασφαλίζει την καθαριότητα του εστιατορίου και της περιοχής εργασίας του


Δείγμα βιογραφικού σημειώματος Εξυπηρετητής τροφίμων για έμπνευση

Βιογραφικό Σημείωμα Προσωπικά Στοιχεία

Όνομα: Μαρία Παπαδοπούλου

Ηλικία: 26

Τηλέφωνο: 210-1234567

Email: mariapapadopoulou@email.com

Σύνοψη

Η Μαρία Παπαδοπούλου είναι έμπειρη σερβιτόρα με πάνω από 5 χρόνια εμπειρία στον χώρο της εστίασης. Έχει εξαιρετική επικοινωνία και δεξιότητες εξυπηρέτησης πελατών, ενώ είναι πάντα έτοιμη να προσφέρει εξαιρετική εμπειρία φιλοξενίας στους πελάτες της.

Εργασιακή Εμπειρία
 • Σερβιτόρα, Εστιατόριο Ακρόπολη, Αθήνα, Ιανουάριος 2018 - Παρόν
 • Βοηθός Σερβιτόρου, Καφετέρια Θάλασσα, Πειραιάς, Αύγουστος 2015 - Δεκέμβριος 2017
Εκπαίδευση

Πτυχίο Σερβιτόρου, Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, Αθήνα, 2015

Δεξιότητες
 • Εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας
 • Εξοικείωση με τις υγιεινές πρακτικές στην εστίαση
 • Ευελιξία και ικανότητα να εργάζεται σε ομαδικό περιβάλλον
 • Εξαιρετική διαχείριση του χρόνου
Πιστοποιήσεις

Πιστοποιητικό Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων, εκδόθηκε από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας

Γλώσσες

Ελληνικά - Μητρική

Αγγλικά - Άριστη γνώσηΣυμβουλές βιογραφικού για Εξυπηρετητής τροφίμων

Η δημιουργία ενός τέλειου βιογραφικού σημειώματος για την έναρξη της καριέρας σας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η τήρηση των γενικών κανόνων σύνταξης μπορεί να βοηθήσει, αλλά είναι επίσης έξυπνο να λάβετε συμβουλές προσαρμοσμένες στη δική σας αναζήτηση εργασίας. Όταν είστε νέοι στον κόσμο της απασχόλησης, χρειάζεστε συμβουλές για το βιογραφικό Εξυπηρετητής τροφίμων.
Συλλέξαμε τις καλύτερες συμβουλές από έμπειρους Εξυπηρετητής τροφίμων - Ελέγξτε τις συμβουλές τους για να διευκολύνετε τη διαδικασία συγγραφής αλλά και να αυξήσετε τις πιθανότητες να δημιουργήσετε ένα βιογραφικό που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των υποψήφιων εργοδοτών.

 • Προσθέστε τις προηγούμενες εμπειρίες σας ως σέρβις τροφής
 • Περιγράψτε τις δεξιότητές σας στην εξυπηρέτηση πελατών
 • Αναφέρετε τις γλωσσικές ικανότητές σας αν είναι σχετικές
 • Επισημάνετε την ικανότητά σας να δουλεύετε σε ένα γρήγορο ρυθμό
 • Καταγράψτε τυχόν πιστοποιήσεις που έχετε σχετικές με την εξυπηρέτηση τροφήςΕξυπηρετητής τροφίμων Παραδείγματα περίληψης βιογραφικού σημειώματος

Το Food Server Resume Summary ή το Resume Objective χρησιμοποιούνται για να προσελκύσουν την προσοχή του εργοδότη και να παρουσιάσουν συνοπτικά τις δεξιότητες και τις επιδόσεις του υποψηφίου. Μπορούν να βοηθήσουν στο να ξεχωρίσει ο υποψήφιος από τους υπόλοιπους και να δείξει την καταλληλότητά του για τη θέση.

Για παράδειγμα:

 • Εξειδικευμένος στην παροχή εξαιρετικών προσωπικών υπηρεσιών στους πελάτες
 • Επιδέξιος στην εξυπηρέτηση και στην ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών
 • Εμπειρία στη σερβιρισμα φαγητου και ποτου σε εστιατόρια
 • Δυνατότητα εργασίας σε γρήγορο και εντατικό περιβάλλον
 • Εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας και θετική συμπεριφοράΔημιουργήστε ένα ισχυρό τμήμα εμπειρίας για το βιογραφικό σας Εξυπηρετητής τροφίμων

Η δημιουργία μιας ισχυρής ενότητας εμπειριών για ένα βιογραφικό σημειούλας σερβιτόρου είναι σημαντική γιατί δείχνει στους πιθανούς εργοδότες τις ικανότητες και την εμπειρία σας στον χώρο της εστίασης. Μια ισχυρή ενότητα εμπειριών μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε και να αναδείξετε τις δεξιότητές σας στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών.

Για παράδειγμα:

 • Εργάστηκα ως σερβιτόρος σε εστιατόριο για πενταετία
 • Εξυπηρέτησα πελάτες και παρείχα υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση
 • Συνεργάστηκα με την ομάδα του κουζίνα για να παρέχουμε γρήγορη εξυπηρέτηση
 • Εργάστηκα στο bar και ανέλαβα την παρασκευή ποτών
 • Είχα ευθύνη για την διαχείριση των κρατήσεων για τους πελάτες
 • Παρείχα εξυπηρέτηση για εκδηλώσεις και γάμους
 • Ανέλαβα την τακτοποίηση και καθαριότητα των τραπεζιών και του χώρου εστίασης
 • Αντιμετώπισα και επίλυσα προβλήματα πελατών με ευγένεια και επαγγελματισμό
 • Εργάστηκα με ομάδα για να διαφημίσουμε ειδικές προσφορές και εκδηλώσεις στο εστιατόριοΕξυπηρετητής τροφίμων παράδειγμα εκπαίδευσης βιογραφικού σημειώματος

Για να γίνει κάποιος σερβιτόρος, χρειάζεται να έχει τουλάχιστον το δημοτικό σχολείο ή το αντίστοιχο πιστοποιητικό. Ωστόσο, η εκπαίδευση στον τομέα της εστίασης και της εξυπηρέτησης πελατών είναι εξίσου σημαντική. Μπορεί να χρειαστεί να παρακολουθήσει μαθήματα επαγγελματικής κατάρτισης ή να αποκτήσει πιστοποιήσεις σχετικές με την υγιεινή των τροφίμων και την ασφάλεια στην εργασία.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα καταλόγου εμπειριών κατάλληλο για ένα βιογραφικό σημείωμα Εξυπηρετητής τροφίμων:

 • Πτυχίο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γαστρονομία και τον Τουρισμό, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
 • Πιστοποίηση Υγιεινής Τροφίμων και Ασφάλειας, Εθνική Σχολή Δημόσιας ΥγείαςΕξυπηρετητής τροφίμων Δεξιότητες για ένα βιογραφικό σημείωμα

Είναι σημαντικό να προσθέσετε δεξιότητες στο βιογραφικό σας για τη θέση του σερβιτόρου διότι αυτό δείχνει την ικανότητά σας να ανταπεξέρχεστε σε διάφορες καταστάσεις και να παρέχετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες. Επιπλέον, οι δεξιότητες μπορούν να βοηθήσουν στην αποκόμιση θετικών αντιδράσεων από τους πελάτες και στη δημιουργία ενός επιτυχημένου περιβάλλοντος εργασίας.

Μαλακές δεξιότητες:

 1. Φιλική ατμόσφαιρα
 2. Εξυπηρετική διάθεση
 3. Επικοινωνιακές δεξιότητες
 4. Οργανωτικότητα
 5. Δεξιότητες συνεργασίας
 6. Δεξιότητες πωλήσεων
 7. Ευλύγιστος
 8. Διαχείριση στρες
 9. Διαχείριση χρόνου
 10. Δεξιότητες προβληματισμοών
Σκληρές δεξιότητες:
 1. Δεξιότητα εξυπηρέτησης πελατών
 2. Γνώση του μενού
 3. Διανομή φαγητού
 4. Εξυπηρέτηση κρασιού
 5. Καθαριότητα εστιατορίου
 6. Χειρισμός μηχανημάτων κουζίνας
 7. Γνώση υγιεινών πρακτικών
 8. Χρήση POS συστήματος
 9. Διαχείριση αποθέματος
 10. Ταχύτητα εξυπηρέτησηςΣυνήθη λάθη που πρέπει να αποφύγετε όταν γράφετε ένα βιογραφικό σημείωμα Εξυπηρετητής τροφίμων

Σε αυτή την ανταγωνιστική αγορά εργασίας, οι εργοδότες λαμβάνουν κατά μέσο όρο 180 αιτήσεις για κάθε ανοιχτή θέση εργασίας. Για την επεξεργασία αυτών των βιογραφικών σημειωμάτων, οι εταιρείες συχνά βασίζονται σε αυτοματοποιημένα συστήματα παρακολούθησης υποψηφίων, τα οποία μπορούν να κοσκινίζουν τα βιογραφικά σημειώματα και να αποκλείουν τους υποψήφιους με τα λιγότερα προσόντα. Εάν το βιογραφικό σας είναι μεταξύ των λίγων που καταφέρνουν να περάσουν από αυτά τα ρομπότ, πρέπει να εντυπωσιάσει τον υπεύθυνο προσλήψεων ή τον διευθυντή προσλήψεων. Με τόσες πολλές αιτήσεις να καταφθάνουν, οι υπεύθυνοι προσλήψεων δίνουν συνήθως σε κάθε βιογραφικό μόνο 5 δευτερόλεπτα της προσοχής τους πριν αποφασίσουν αν θα το απορρίψουν. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, είναι καλύτερο να αποφύγετε να συμπεριλάβετε στην αίτησή σας οποιαδήποτε αποσπασματική πληροφορία που θα μπορούσε να προκαλέσει την απόρριψή της. Για να βεβαιωθείτε ότι το βιογραφικό σας ξεχωρίζει, ανατρέξτε στον παρακάτω κατάλογο με τα στοιχεία που δεν πρέπει να συμπεριλάβετε στην αίτησή σας για εργασία.

 • Δεν περιλαμβάνει συνοδευτική επιστολή. Η συνοδευτική επιστολή είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξηγήσετε γιατί είστε ο καλύτερος υποψήφιος για τη θέση εργασίας και γιατί θέλετε τη θέση.
 • Χρήση υπερβολικής αργκό. Οι υπεύθυνοι προσλήψεων δεν θέλουν να διαβάσουν ένα βιογραφικό γεμάτο τεχνικούς όρους που δεν καταλαβαίνουν.
 • Παραλείποντας σημαντικές λεπτομέρειες. Φροντίστε να συμπεριλάβετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, το εκπαιδευτικό σας υπόβαθρο, το ιστορικό της εργασίας σας και τυχόν σχετικές δεξιότητες και εμπειρίες.
 • Χρήση ενός γενικού προτύπου. Αφιερώστε χρόνο για να προσαρμόσετε το βιογραφικό σας στη θέση εργασίας για την οποία κάνετε αίτηση. Αυτό θα δείξει στον εργοδότη ότι ενδιαφέρεστε σοβαρά για τη θέση.
 • Ορθογραφικά και γραμματικά λάθη. Να ελέγχετε πάντα το βιογραφικό σας για τυπογραφικά, ορθογραφικά και γραμματικά λάθη.
 • Επικεντρώνονται υπερβολικά στα καθήκοντα. Φροντίστε να συμπεριλάβετε επιτεύγματα και επιτυχίες για να δείξετε στον εργοδότη ότι είστε ένας σπουδαίος υποψήφιος.
 • Συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών πληροφοριών. Αποφύγετε να συμπεριλάβετε προσωπικές πληροφορίες όπως η ηλικία, η οικογενειακή κατάσταση ή οι θρησκευτικές πεποιθήσεις.Βασικά στοιχεία για ένα βιογραφικό σημείωμα Εξυπηρετητής τροφίμων

 • Εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών και στην εργασία σε εστιατόριο
 • Ικανότητα να παρέχει εξαιρετικό εξυπηρετικό προς τους πελάτες
 • Γνώση του μενού και δυνατότητα να προτείνει πιάτα και ποτά
 • Ικανότητα να εργαστεί αποτελεσματικά σε μια ομάδα
 • Δυνατότητα να διατηρεί την περιοχή εργασίας καθαρή και οργανωμένη


Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε την αναζήτηση εργασίας. Βεβαιωθείτε ότι θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και ότι θα βρείτε την επόμενη δουλειά σας με τη βοήθεια του cv-gr.com.
Έτοιμα προς χρήση πρότυπα που θα βοηθήσουν το βιογραφικό σας να ξεχωρίσει στους υπεύθυνους προσλήψεων
Δοκιμάστε τον επαγγελματικό δημιουργό βιογραφικών της Resumaker τώρα. Ξεκινήστε δωρεάν