Παράδειγμα βιογραφικού σημειώματος δασκάλου μετά το σχολείο (δωρεάν οδηγός)

Δημιουργήστε ένα βιογραφικό σημείωμα για δάσκαλο σε φροντιστήριο που θα σας εξασφαλίσει τη συνέντευξη με τα δωρεάν παραδείγματα και τις συμβουλές μας για τη συγγραφή. Χρησιμοποιήστε και προσαρμόστε το πρότυπό μας και κερδίστε μια συνέντευξη σήμερα.

Δάσκαλος μετά το σχολείο Παράδειγμα βιογραφικού σημειώματος
Μέση βαθμολογία: 4.8 (200 ψήφοι)
Δάσκαλος μετά το σχολείο Παράδειγμα βιογραφικού σημειώματος

Είστε ένας έμπειρος δάσκαλος που ψάχνει για μια νέα θέση εργασίας; Μην κοιτάτε παραπέρα! Το άρθρο μας Παράδειγμα βιογραφικού σημειώματος για δάσκαλο σε φροντιστήριο παρέχει έναν ολοκληρωμένο οδηγό για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού και επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος που θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε μεταξύ των άλλων υποψηφίων. Μάθετε τα βασικά στοιχεία ενός επιτυχημένου βιογραφικού σημειώματος για τον δάσκαλο μετά το σχολείο και πώς να φτιάξετε το δικό σας στην εντέλεια.

Θα καλύψουμε:

Επιπλέον, θα σας δώσουμε συμβουλές από ειδικούς για τη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και επαγγελματικά παραδείγματα για να εμπνευστείτε.

Τι κάνει ένας δάσκαλος μετά το σχολείο;

Ο δάσκαλος μετά το σχολείο είναι υπεύθυνος για την παροχή ακαδημαϊκής και ψυχαγωγικής υποστήριξης σε παιδιά σε ένα πρόγραμμα μετά το σχολείο. Συνήθως εργάζονται με μαθητές από το νηπιαγωγείο έως το λύκειο και ο κύριος στόχος τους είναι να βοηθήσουν τους μαθητές να επιτύχουν τους ακαδημαϊκούς και προσωπικούς τους στόχους. Μπορεί να παρέχουν βοήθεια με την εργασία στο σπίτι, να βοηθούν τους μαθητές με τη μελέτη και την προετοιμασία για εξετάσεις και να παρέχουν καθοδήγηση σε κοινωνικά θέματα και θέματα συμπεριφοράς. Μπορούν επίσης να ηγηθούν ομαδικών δραστηριοτήτων, όπως αθλητικές δραστηριότητες, τέχνες και χειροτεχνίες και εκδρομές. Οι δάσκαλοι μετά το σχολείο βοηθούν επίσης τους μαθητές να αναπτύξουν κοινωνικές δεξιότητες και να οικοδομήσουν σχέσεις με τους συνομηλίκους τους.

Πρόκειται να ξεκινήσουμε, αλλά πρώτα, ορίστε μερικά άλλα παραδείγματα βιογραφικών που σχετίζονται με το After School Teacher:

Ποιες είναι οι αρμοδιότητες ενός δασκάλου μετά το σχολείο;

 • Δημιουργία σχεδίων μαθήματος και δραστηριοτήτων για την εμπλοκή των μαθητών στη μάθηση
 • Παρέχετε εξατομικευμένη διδασκαλία στους μαθητές για να τους βοηθήσετε να επιτύχουν τους μαθησιακούς τους στόχους
 • Να θέτει και να επιβάλλει κανόνες συμπεριφοράς και διαδικασίες για τη διατήρηση της τάξης στην τάξη
 • Διδάσκει τους μαθητές ατομικά και σε ομάδες, χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους διδασκαλίας, όπως διαλέξεις, συζητήσεις και επιδείξεις.
 • Διαχείριση τεστ για την αξιολόγηση της προόδου των μαθητών και τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας της διδασκαλίας
 • Παρακολούθηση της προόδου των μαθητών και παροχή εκθέσεων προόδου
 • Επικοινωνία με τους γονείς, τους κηδεμόνες και τους άλλους εκπαιδευτικούς σχετικά με την πρόοδο των μαθητών
 • Παρακολουθείτε συναντήσεις, εργαστήρια και συνέδρια για να ενημερώνεστε για τις εκπαιδευτικές τάσεις και πρακτικές.
 • Διαχείριση της συμπεριφοράς των μαθητών στην τάξη με τη θέσπιση και την επιβολή κανόνων και διαδικασιών
 • Οργανώνουν και επιβλέπουν παιχνίδια και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες για την προώθηση της σωματικής, πνευματικής και κοινωνικής ανάπτυξης.
 • Τήρηση αρχείων για τη φοίτηση και τους βαθμούς των μαθητών

Δείγμα βιογραφικού σημειώματος δασκάλου μετά το σχολείο για έμπνευση

Προσωπικά στοιχεία:
Ονοματεπώνυμο: Σμιθ
Ηλικία: 28
Διεύθυνση: Smith, Τζ: Main St., Anytown, ΗΠΑ
Τηλέφωνο: (123) 456-7890
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: johnsmith@example.com

Περίληψη:
John Smith είναι ένας αφοσιωμένος δάσκαλος μετά το σχολείο με 8 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία παιδιών όλων των ηλικιών. Έχει πτυχίο στην εκπαίδευση και είναι πιστοποιημένος στη διδασκαλία της εκπαίδευσης στην προσχολική ηλικία. Οι άριστες διδακτικές του ικανότητες και οι γνώσεις του για την ανάπτυξη των παιδιών τον καθιστούν ιδανικό υποψήφιο για οποιαδήποτε θέση διδασκαλίας.

Εργασιακή εμπειρία:

 • After School Teacher, ABC School, Anytown, ΗΠΑ (2013 - Παρόν)
 • Ανάπτυξη και εφαρμογή δημιουργικών σχεδίων μαθημάτων για την εκπαίδευση των μαθητών σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο
 • Παρακολουθούσε τους μαθητές και παρείχε ανατροφοδότηση στους γονείς σχετικά με την πρόοδό τους
 • Οργάνωσε και επέβλεπε τους μαθητές σε εξωσχολικές δραστηριότητες, όπως αθλητικές, καλλιτεχνικές και μουσικές.
 • Παροχή εξατομικευμένης διδασκαλίας σε μαθητές με ειδικές ανάγκες

Εκπαίδευση:
Anytown, Anytown, ΗΠΑ (2010)

Δεξιότητες:

 • Άριστες επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες
 • Ικανότητα διδασκαλίας παιδιών όλων των ηλικιών
 • Γνώση της παιδικής ανάπτυξης
 • Ικανότητα εργασίας με μαθητές με ειδικές ανάγκες

Πιστοποιήσεις:
Παιδαγωγική Πιστοποίηση, Εκπαίδευση στην Προσχολική Ηλικία (2010)

Γλώσσες:
Αγγλικά (άπταιστα)Συμβουλές για το βιογραφικό του δασκάλου μετά το σχολείο

Η δημιουργία ενός τέλειου βιογραφικού σημειώματος για την έναρξη της καριέρας σας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η τήρηση των γενικών κανόνων σύνταξης μπορεί να βοηθήσει, αλλά είναι επίσης έξυπνο να λάβετε συμβουλές προσαρμοσμένες στη δική σας αναζήτηση εργασίας. Όταν είστε νέοι στον κόσμο της απασχόλησης, χρειάζεστε συμβουλές για το βιογραφικό του After School Teacher.
Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες συμβουλές από έμπειρους After School Teacher - Δείτε τις συμβουλές τους για να διευκολύνετε τη διαδικασία συγγραφής αλλά και να αυξήσετε τις πιθανότητες να δημιουργήσετε ένα βιογραφικό που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των υποψήφιων εργοδοτών.

 • Επισημάνετε οποιαδήποτε εμπειρία διδασκαλίας ή εργασίας με παιδιά ή νέους.
 • Συμπεριλάβετε τυχόν ειδικές δεξιότητες, όπως μουσική, τέχνη, θέατρο ή αθλητισμό.
 • Δώστε έμφαση σε τυχόν προσόντα ή πιστοποιήσεις, όπως πρώτες βοήθειες ή CPR.
 • Επίδειξη ισχυρών ικανοτήτων οργάνωσης, επικοινωνίας και επίλυσης προβλημάτων.
 • Αναφέρατε τυχόν εμπειρία στην καθοδήγηση, τη διδασκαλία ή την καθοδήγηση.


Παραδείγματα περίληψης περίληψης μετά το σχολείο

Η περίληψη βιογραφικού σημειώματος ή ο στόχος βιογραφικού σημειώματος παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία στους εκπαιδευτικούς μετά το σχολείο να αναδείξουν τα προσόντα και την εμπειρία τους που είναι πιο σημαντικά για τη θέση. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να κάνετε μια θετική πρώτη εντύπωση και να αναδείξετε την ικανότητά σας να αναπτύσσετε ουσιαστικές σχέσεις με τους μαθητές, να δημιουργείτε ενδιαφέρουσες και ελκυστικές δραστηριότητες και να είστε αποτελεσματικός διαχειριστής της τάξης. Επιπλέον, μια καλά διατυπωμένη περίληψη ή στόχος μπορεί να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς μετά το σχολείο να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό και να γίνουν πιο ελκυστικοί για τους πιθανούς εργοδότες.

Για παράδειγμα:

 • Έμπειρη και αφοσιωμένη δασκάλα μετά το σχολείο με 8 χρόνια διδακτικής εμπειρίας. Παθιασμένη με την παροχή στους μαθητές ενός ασφαλούς και άνετου μαθησιακού περιβάλλοντος.
 • Δάσκαλος με υψηλά κίνητρα και ιστορικό επιτυχίας στη δημιουργία και υλοποίηση ελκυστικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Ικανός στη διαχείριση της τάξης και στην επικοινωνία.
 • Δημιουργικός δάσκαλος μετά το σχολείο με δέσμευση για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος μάθησης χωρίς αποκλεισμούς. Γνώστης της ανάπτυξης των παιδιών και της διαχείρισης της συμπεριφοράς.
 • Αξιόπιστος δάσκαλος μετά το σχολείο με πάθος για να βοηθήσει τους μαθητές να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Έμπειρη στον καθορισμό στόχων και στην ανάπτυξη στρατηγικών μάθησης.
 • Ενθουσιώδης δάσκαλος μετά το σχολείο με άριστες δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και επικοινωνίας. Πρακτική προσέγγιση στη διδασκαλία και στην ανάπτυξη εξατομικευμένων σχεδίων μάθησης.


Δημιουργήστε ένα ισχυρό τμήμα εμπειρίας για το βιογραφικό σας μετά το σχολείο

Ένα ισχυρό τμήμα εμπειρίας σε ένα βιογραφικό σημείωμα αποτελεί ουσιαστικό μέρος κάθε αίτησης για εργασία. Ως δάσκαλος μετά το σχολείο, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το τμήμα εμπειρίας σας είναι καλά διαμορφωμένο και απεικονίζει με ακρίβεια την προηγούμενη εμπειρία σας στη διδασκαλία και τη συνεργασία με μαθητές. Έχοντας ένα ισχυρό τμήμα εμπειρίας, θα αποδείξετε στους πιθανούς εργοδότες ότι διαθέτετε τις δεξιότητες και τα προσόντα που απαιτούνται για τη θέση εργασίας. Επιπλέον, ένα ισχυρό τμήμα εμπειρίας θα αναδείξει την ικανότητά σας να εργάζεστε με μια ποικιλία διαφορετικών μαθητών και θα διασφαλίσει ότι είστε ο τύπος του εκπαιδευτικού που είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα θετικό μαθησιακό περιβάλλον. Το να είστε σε θέση να επιδείξετε ένα ιστορικό επιτυχίας σε αυτόν τον τομέα της διδασκαλίας θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε το βιογραφικό σας από το πλήθος.

Για παράδειγμα:

 • Δίδαξε και βοήθησε στην ανάπτυξη δεξιοτήτων σε 15-20 παιδιά σχολικής ηλικίας σε ένα τοπικό μετασχολικό πρόγραμμα.
 • Δημιούργησε και εφάρμοσε δραστηριότητες για την κάλυψη των αναπτυξιακών αναγκών των μαθητών και τη διατήρηση ενός ασφαλούς και θετικού μαθησιακού περιβάλλοντος.
 • Οργάνωσε και επέβλεψε εκδρομές, κατασκευές και άλλες δραστηριότητες για την προώθηση της σωματικής, συναισθηματικής και κοινωνικής ανάπτυξης των μαθητών.
 • Παροχή θετικής και εποικοδομητικής καθοδήγησης στους μαθητές, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης σε κοινωνικές και επικοινωνιακές δεξιότητες.
 • Ανάπτυξη και εφαρμογή δραστηριοτήτων για την κάλυψη των ακαδημαϊκών και συμπεριφορικών αναγκών των μαθητών.
 • Χρησιμοποίησε διάφορες τεχνικές διαχείρισης της συμπεριφοράς για να διατηρήσει την τάξη στην τάξη.
 • Ανάπτυξη και εφαρμογή κανόνων και προσδοκιών στην τάξη για την ασφάλεια των μαθητών.
 • Δημιούργησε και εφάρμοσε εξατομικευμένα σχέδια μαθητών για την κάλυψη των ατομικών τους αναγκών.
 • Συνεργάστηκε με το προσωπικό του σχολείου, τους γονείς και άλλους επαγγελματίες για να εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή επιτυχία κάθε μαθητή.
 • Εκτελούσε πρόσθετα καθήκοντα, όπως επίβλεψη γεύματος και παιδικής χαράς, ανάλογα με τις ανάγκες.


Μετά το σχολείο δάσκαλος βιογραφικό παράδειγμα εκπαίδευσης

Ένας δάσκαλος μετά το σχολείο θα πρέπει να έχει τουλάχιστον πτυχίο Bachelor στην εκπαίδευση, την ανάπτυξη του παιδιού, την εκπαίδευση στην πρώιμη παιδική ηλικία ή σε συναφή τομέα. Επιπλέον, απαιτείται πιστοποιητικό ή άδεια διδασκαλίας από το κράτος στο οποίο διδάσκει. Οι δάσκαλοι μετά το σχολείο θα πρέπει επίσης να έχουν εμπειρία στην εργασία με παιδιά, κατά προτίμηση σε περιβάλλον τάξης. Άλλες δεξιότητες, όπως η δημιουργικότητα, η υπομονή και η ικανότητα να σχετίζονται με παιδιά όλων των ηλικιών και υποβάθρων, είναι σημαντικές για την επιτυχία σε αυτόν τον ρόλο.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα καταγραφής εμπειριών που είναι κατάλληλη για βιογραφικό σημείωμα δασκάλου μετά το σχολείο:

 • Πτυχίο Παιδαγωγικής από το Πανεπιστήμιο XYZ, 2018
 • Πιστοποιητικό στην Εκπαίδευση στην Προσχολική Ηλικία από το ABC College, 2014
 • Έλαβε το βραβείο "Best Teacher Award" για εξαιρετική απόδοση, 2016


Δεξιότητες δασκάλου μετά το σχολείο για ένα βιογραφικό σημείωμα

Η προσθήκη δεξιοτήτων σε ένα βιογραφικό σημείωμα δασκάλου στο φροντιστήριο είναι σημαντική, διότι βοηθά στην ανάδειξη των δεξιοτήτων και των προσόντων που σας καθιστούν ιδανικό υποψήφιο για τη θέση εργασίας. Βοηθά επίσης να αποδείξετε στους πιθανούς εργοδότες ότι διαθέτετε τις γνώσεις και την εμπειρία που απαιτούνται για την επιτυχή εκτέλεση της εργασίας. Παραδείγματα δεξιοτήτων που είναι σημαντικές για ένα Βιογραφικό Σημείωμα Εκπαιδευτικού μετά το σχολείο περιλαμβάνουν: διαχείριση της τάξης, επικοινωνία, οργάνωση, επίλυση προβλημάτων, σχεδιασμό μαθημάτων και γνώση της τεχνολογίας.

Μαλακές δεξιότητες:

 1. Ηγετική ικανότητα
 2. Οργάνωση
 3. Επικοινωνία
 4. Διαπροσωπικές
 5. Υπομονή
 6. Ευελιξία
 7. Δημιουργικότητα
 8. Διαχείριση χρόνου
 9. Επίλυση προβλημάτων
 10. Συνεργασία
< />
Σκληρές δεξιότητες:
 1. Σχεδιασμός μαθήματος
 2. Διαχείριση της τάξης
 3. Δεξιότητες οργάνωσης
 4. Δεξιότητες επικοινωνίας
 5. Κριτική σκέψη
 6. Επίλυση προβλημάτων
 7. Διαχείριση χρόνου
 8. Διαχείριση συμπεριφοράς
 9. Δημιουργική σκέψη
 10. Ηγεσία


Κοινά λάθη που πρέπει να αποφύγετε όταν γράφετε ένα βιογραφικό για δάσκαλο μετά το σχολείο

Σε αυτή την ανταγωνιστική αγορά εργασίας, οι εργοδότες λαμβάνουν κατά μέσο όρο 180 αιτήσεις για κάθε ανοιχτή θέση εργασίας. Για την επεξεργασία αυτών των βιογραφικών σημειωμάτων, οι εταιρείες συχνά βασίζονται σε αυτοματοποιημένα συστήματα παρακολούθησης υποψηφίων, τα οποία μπορούν να κοσκινίζουν τα βιογραφικά σημειώματα και να αποκλείουν τους υποψήφιους με τα λιγότερα προσόντα. Εάν το βιογραφικό σας είναι μεταξύ των λίγων που καταφέρνουν να περάσουν από αυτά τα ρομπότ, πρέπει να εντυπωσιάσει τον υπεύθυνο προσλήψεων ή τον διευθυντή προσλήψεων. Με τόσες πολλές αιτήσεις να καταφθάνουν, οι υπεύθυνοι προσλήψεων δίνουν συνήθως σε κάθε βιογραφικό μόνο 5 δευτερόλεπτα της προσοχής τους πριν αποφασίσουν αν θα το απορρίψουν. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, είναι καλύτερο να αποφύγετε να συμπεριλάβετε στην αίτησή σας οποιαδήποτε αποσπασματική πληροφορία που θα μπορούσε να προκαλέσει την απόρριψή της. Για να βεβαιωθείτε ότι το βιογραφικό σας ξεχωρίζει, ανατρέξτε στον παρακάτω κατάλογο με τα στοιχεία που δεν πρέπει να συμπεριλάβετε στην αίτησή σας για εργασία.

 • Δεν περιλαμβάνει συνοδευτική επιστολή. Η συνοδευτική επιστολή είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξηγήσετε γιατί είστε ο καλύτερος υποψήφιος για τη θέση εργασίας και γιατί θέλετε τη θέση.
 • Χρήση υπερβολικής αργκό. Οι υπεύθυνοι προσλήψεων δεν θέλουν να διαβάσουν ένα βιογραφικό γεμάτο τεχνικούς όρους που δεν καταλαβαίνουν.
 • Παραλείποντας σημαντικές λεπτομέρειες. Φροντίστε να συμπεριλάβετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, το εκπαιδευτικό σας υπόβαθρο, το ιστορικό της εργασίας σας και τυχόν σχετικές δεξιότητες και εμπειρίες.
 • Χρήση ενός γενικού προτύπου. Αφιερώστε χρόνο για να προσαρμόσετε το βιογραφικό σας στη θέση εργασίας για την οποία κάνετε αίτηση. Αυτό θα δείξει στον εργοδότη ότι ενδιαφέρεστε σοβαρά για τη θέση.
 • Ορθογραφικά και γραμματικά λάθη. Να ελέγχετε πάντα το βιογραφικό σας για τυπογραφικά, ορθογραφικά και γραμματικά λάθη.
 • Επικεντρώνονται υπερβολικά στα καθήκοντα. Φροντίστε να συμπεριλάβετε επιτεύγματα και επιτυχίες για να δείξετε στον εργοδότη ότι είστε ένας σπουδαίος υποψήφιος.
 • Συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών πληροφοριών. Αποφύγετε να συμπεριλάβετε προσωπικές πληροφορίες όπως η ηλικία, η οικογενειακή κατάσταση ή οι θρησκευτικές πεποιθήσεις.


Βασικά στοιχεία για το βιογραφικό ενός δασκάλου μετά το σχολείο

 • Επισημάνετε την εμπειρία και τα προσόντα σας στη διδασκαλία μικρών παιδιών.
 • Συμπεριλάβετε τυχόν πιστοποιήσεις ή διαπιστευτήρια που σχετίζονται με τη διδασκαλία μετά το σχολείο.
 • Δώστε έμφαση στην εμπειρία σας στην εργασία με διαφορετικούς πληθυσμούς.
 • Αναφέρετε τυχόν ειδικές γνώσεις που διαθέτετε στη διδασκαλία συγκεκριμένων μαθημάτων.
 • Συμπεριλάβετε τυχόν εμπειρία σας στη δημιουργία σχεδίων μαθήματος ή διδακτικού υλικού.
 • Αποδείξτε την ικανότητά σας να συνεργάζεστε αποτελεσματικά με άλλους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό του σχολείου.
 • Παρουσιάστε τυχόν βραβεία ή αναγνωρίσεις που έχετε λάβει για τη διδασκαλία σας εκτός σχολείου.
 • Φροντίστε να συμπεριλάβετε τυχόν εθελοντική εργασία που έχετε κάνει στη διδασκαλία μετά το σχολείο.

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε την αναζήτηση εργασίας. Βεβαιωθείτε ότι θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και ότι θα βρείτε την επόμενη θέση εργασίας στην ταχυδρομική υπηρεσία με τη βοήθεια του cv-gr.com.
Έτοιμα προς χρήση πρότυπα που θα βοηθήσουν το βιογραφικό σας να ξεχωρίσει στους υπεύθυνους προσλήψεων
Δοκιμάστε τον επαγγελματικό δημιουργό βιογραφικών της Resumaker τώρα. Ξεκινήστε δωρεάν