Συγκολλητής σωλήνων Παραδείγματα βιογραφικού σημειώματος (πρότυπο & 20+ συμβουλές)

Δημιουργήστε ένα ξεχωριστό Συγκολλητής σωλήνων Βιογραφικό σημείωμα με την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα. Περιηγηθείτε σε επαγγελματικά πρότυπα για όλα τα επίπεδα και τις ειδικότητες. Βρείτε τον ρόλο των ονείρων σας σήμερα!

Συγκολλητής σωλήνων Παράδειγμα βιογραφικού σημειώματος
Μέση βαθμολογία: 4.9 (105 ψήφοι)
Συγκολλητής σωλήνων Παράδειγμα βιογραφικού σημειώματος

Αναζητάτε ένα παράδειγμα βιογραφικού για ένα συγκολλητή σωλήνων; Αυτό το άρθρο παρέχει ένα πρότυπο βιογραφικού για συγκολλητές σωλήνων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για έμπνευση και κατευθυντήριες οδηγίες. Είναι σημαντικό να αναδείξετε τις δεξιότητές σας, την εμπειρία και την εκπαίδευσή σας όταν αναζητάτε μια θέση ως συγκολλητής σωλήνων, και αυτό το παράδειγμα βιογραφικού μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε.

Θα καλύψουμε:

Επιπλέον, θα σας παρέχουμε συμβουλές από ειδικούς για τη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και επαγγελματικά παραδείγματα για να εμπνευστείτε.


Τι κάνει ένας Συγκολλητής σωλήνων;

 1. Ένωση σωλήνων με τη χρήση συγκόλλησης
 2. Διαβάσετε και ερμηνεύσετε σχέδια σωλήνων
 3. Προετοιμάζετε την επιφάνεια των σωλήνων για συγκόλληση
 4. Ολοκλήρωση δοκιμών συγκόλλησης και επισκευών μετά τη συγκόλληση

Πρόκειται να ξεκινήσουμε, αλλά πρώτα, ορίστε μερικά άλλα παραδείγματα βιογραφικών που σχετίζονται με τον Συγκολλητής σωλήνων:

Ποιες είναι ορισμένες αρμοδιότητες ενός Συγκολλητής σωλήνων;

 • Κοπή και προετοιμασία σωλήνων για το συγκόλληση
 • Συγκόλληση σωλήνων με τη χρήση ειδικών τεχνικών
 • Έλεγχος και επισκευή των συγκολλήσεων ανα περίπτωση
 • Διαβάζει τα σχέδια και τα πρότυπα της συγκόλλησης που χρησιμοποιούνται
 • Συντονισμός με άλλους εργάτες ή εργοδότες για την ολοκλήρωση του έργου


Δείγμα βιογραφικού σημειώματος Συγκολλητής σωλήνων για έμπνευση

Όνομα: Νίκος Παπαδόπουλος

Ηλικία: 35

Διεύθυνση: Αθήνα, Ελλάδα

Τηλέφωνο: 123-456-7890

Email: nikospapadopoulos@email.com

Σύντομη Περίληψη: Ο Νίκος είναι ένας έμπειρος σωληνοσυγκολλητής με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της κατασκευής. Έχει εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας και ηγεσίας και είναι εξοικειωμένος με την τήρηση όλων των προτύπων ασφαλείας και ποιότητας. Είναι ένας αφοσιωμένος επαγγελματίας που επιδιώκει την αρτιότητα και την ακρίβεια σε κάθε έργο που αναλαμβάνει.

Εργασιακή Εμπειρία:

 • Σωληνοσυγκολλητής, Εταιρεία Κατασκευών Ακτή, Αθήνα, Ελλάδα (Ιανουάριος 2015 - Παρόν)
 • Βοηθός Συγκολλητή, Εταιρεία Μηχανολογικών Κατασκευών Λάμπρου, Αθήνα, Ελλάδα (Σεπτέμβριος 2010 - Νοέμβριος 2014)

Εκπαίδευση:

 • Πτυχίο Σωληνοσυγκόλλησης, Τεχνικό Επαγγελματικό Ινστιτούτο Αθήνας, Αθήνα, Ελλάδα (2007-2010)
 • Βασικά Βεβαιώσεις Ασφαλείας Συγκολλητών (2011)

Δεξιότητες: Εξαιρετική κατανόηση των σχεδίων και προδιαγραφών, εμπειρία σε χρήση συγκολλητικού εξοπλισμού, ικανότητα να εργάζεται με ακρίβεια και ταχύτητα, καλές δεξιότητες επικοινωνίας και ηγεσίας.

Πιστοποιήσεις: Πιστοποίηση Σωληνοσυγκολλητή από τον Οργανισμό Ελέγχου Συγκολλήσεων

Γλώσσες: Ελληνικά (Μητρική), Αγγλικά (Καλή Γνώση)Συμβουλές βιογραφικού για Συγκολλητής σωλήνων

Η δημιουργία ενός τέλειου βιογραφικού σημειώματος για την έναρξη της καριέρας σας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η τήρηση των γενικών κανόνων σύνταξης μπορεί να βοηθήσει, αλλά είναι επίσης έξυπνο να λάβετε συμβουλές προσαρμοσμένες στη δική σας αναζήτηση εργασίας. Όταν είστε νέοι στον κόσμο της απασχόλησης, χρειάζεστε συμβουλές για το βιογραφικό Συγκολλητής σωλήνων.
Συλλέξαμε τις καλύτερες συμβουλές από έμπειρους Συγκολλητής σωλήνων - Ελέγξτε τις συμβουλές τους για να διευκολύνετε τη διαδικασία συγγραφής αλλά και να αυξήσετε τις πιθανότητες να δημιουργήσετε ένα βιογραφικό που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των υποψήφιων εργοδοτών.

 • Συμπεριλάβετε την εμπειρία σας με το συγκεκριμένο τύπο χωρίς και με διάφορα υλικά σωλήνων
 • Παρουσιάστε τις πιστοποιήσεις και άδειες σας, όπως πιστοποιητικά συγκόλλησης
 • Αναφέρετε τις δεξιότητές σας στην ανάγνωση σχεδίων και την αντιμετώπιση χημικών ουσιών
 • Περιγράψτε την εκπαίδευση σας με σχετικούς τομείς, όπως τη μηχανική και τη μεταλλουργία
 • Αναφέρετε την ευελιξία σας να εργαστείτε σε διάφορες θέσεις και σε διάφορα περιβάλλονταΣυγκολλητής σωλήνων Παραδείγματα περίληψης βιογραφικού σημειώματος

Ένα σύνοψη ή στόχος στο βιογραφικό σημείο είναι σημαντικό για να προβάλεις τις δεξιότητες σου και την εμπειρία σου ως σωληνοκόλλης. Αυτό το τμήμα θα βοηθήσει τους εργοδότες να καταλάβουν τι μπορείς να προσφέρεις και πώς μπορείς να συμβάλλεις στην εταιρεία τους. Μπορείς να κάνεις έναν επιλήπτικό και πειθαρχημένο εντυπωσιακό για το σπουδαίο ρόλο του σωληνοκόλλη στην εταιρεία.

Για παράδειγμα:

 • Έμπειρος συγκόλλησης σωλήνων με εμπειρία σε ανοξείδωτο χάλυβα και σιδηρούχο μέταλλο.
 • Ικανός να διαβάζει σχέδια και να εργάζεται με ακρίβεια και ασφάλεια σε περιβάλλοντα βιομηχανικού τύπου.
 • Εξειδίκευση σε TIG, MIG και Stick συγκόλληση, καθώς και χρήση αεροβόλων εργαλείων.
 • Δυνατότητα να φέρει βαριά εξοπλισμό και υλικά, καθώς και να εργαστεί στις σκληρές συνθήκες του χώρου εργασίας.
 • Ικανότητα επισκευής, συντήρησης και εγκατάστασης σωλήνων με την χρήση κατάλληλων τεχνικών και εργαλείων.Δημιουργήστε ένα ισχυρό τμήμα εμπειρίας για το βιογραφικό σας Συγκολλητής σωλήνων

Η δημιουργία μιας ισχυρής ενότητας εμπειρίας για ένα βιογραφικό σημαίνει ότι μπορείτε να αποδείξετε στους πιθανούς εργοδότες την ικανότητά σας να εργαστείτε σε διάφορα έργα συγκόλλησης σωλήνων και να αντεπεξέλθετε σε διάφορες δύσκολες καταστάσεις. Μια ισχυρή ενότητα εμπειρίας μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από άλλους υποψήφιους και να αποκτήσετε τη θέση που επιθυμείτε.

Για παράδειγμα:

 • Εργασία ως σωληνοκόλλος σε εταιρεία κατασκευής κατασκευαστικύν έργων για πέντε χρόνια
 • Κόλληση μεταλλικών σωλήνων χάλυβα και ανοξείδωτου χάλυβα με το μέθοδο TIG
 • Διαβάσει και αποκωδικοποίηση σχέδια και συγκρίνεται προδιαγραφές μεγαλός και πελάτες ακριβείς
 • Συμμετοχή σε ομάδα εργασίας για την εκτέλεση μεγάλων έργων με αυστηρούς προϋπολογισμούς και προθεσμίες
 • Προσαρμογή σωλήνων σε σωστές διαστάσεις και γωνίες με χρήση εργαλείων όπως μύτες οροφής και την άκρη των παπουτσιών που
 • Παρακολουθήσετε τη συντήρηση και το χειρισμό του εξοπλισμού για τη διατήρηση και βελτίωση της ασφάλειας και της απόδοσης
 • Ακολουθείτε τις διαδικασίες και τις πρακτικές οδηγίες ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος
 • Εφαρμογή της καθοδήγησης των έργων και του στοιχήματος των πελατών για μείωση των απωλειών και τους χρόνους παράδοσης
 • Διατήρηση ακριβούς και λεπτομερούς ημερολογίου εργασίας για παραγωγικότητα και πιστοποίηση
 • Συνεργασία με άλλους εργαζομένους και επικοινωνία με τους επόπτες ποιότητας και ασφαλείας για την εξασφάλιση της σωστής εκτέλεσης και την παροχή συμβουλών για βελτιώσεις στην αντιμετώπιση προβλημάτωνΣυγκολλητής σωλήνων παράδειγμα εκπαίδευσης βιογραφικού σημειώματος

Ένας σωληνοκόλλης χρειάζεται γενικά τουλάχιστον το πτυχίο γυμνασίου για να ξεκινήσει την εκπαίδευσή του. Ωστόσο, ορισμένοι εργοδότες προτιμούν υποψήφιους που έχουν παρακολουθήσει πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης σε σχολή σωληνοκόλλησης ή έχουν ολοκληρώσει πιστοποίηση σωληνοκόλλησης. Επιπλέον, η εμπειρία εργασίας σε σχετικά πεδία θεωρείται επίσης σημαντική.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα καταλόγου εμπειριών κατάλληλο για ένα βιογραφικό σημείωμα Συγκολλητής σωλήνων:

 • Πτυχίο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στην Συγκόλληση Σωλήνων - Τεχνικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ)
 • Πιστοποίηση Συγκολλητή Πιπών - Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης και Εξετάσεων (ΕΟΠΠΕΠ)Συγκολλητής σωλήνων Δεξιότητες για ένα βιογραφικό σημείωμα

Είναι σημαντικό να προσθέσετε δεξιότητες στο βιογραφικό σας για το χωνοκαυτήρα. Οι πιθανοί εργοδότες θα θέλουν να δουν ότι έχετε τις απαραίτητες δεξιότητες και εμπειρία για να εκτελέσετε τη δουλειά με επιτυχία. Οι δεξιότητες θα σας βοηθήσουν επίσης να ξεχωρίσετε από άλλους υποψηφίους και να αποδείξετε ότι είστε επαγγελματίας και έμπειρος στον τομέα.

Μαλακές δεξιότητες:

 1. Δεξιότητες επικοινωνίας
 2. Ομαδικό πνεύμα
 3. Επίλυση προβλημάτων
 4. Οργάνωση εργασίας
 5. Ευελιξία
 6. Δημιουργικότητα
 7. Αποφασιστικότητα
 8. Δέξιότητες ανάλυσης
 9. Επίδειξη ενθουσιασμού
 10. Δεξιότητες προγραμματισμού
Σκληρές δεξιότητες:
 1. Συγκόλληση σερπαντίνας
 2. Συγκόλληση ανοξείδωτου χάλυβα
 3. Συγκόλληση αγωγών
 4. Κοπή με φλόγιστρο
 5. Διαβρωτική συγκόλληση
 6. Τοποθέτηση σωλήνων
 7. Διάβρωση χαλάζι
 8. Επισκευή σωλήνων
 9. Εκτόνωση ατμοσφαίριο
 10. Δομή μετάλλουΣυνήθη λάθη που πρέπει να αποφύγετε όταν γράφετε ένα βιογραφικό σημείωμα Συγκολλητής σωλήνων

Σε αυτή την ανταγωνιστική αγορά εργασίας, οι εργοδότες λαμβάνουν κατά μέσο όρο 180 αιτήσεις για κάθε ανοιχτή θέση εργασίας. Για την επεξεργασία αυτών των βιογραφικών σημειωμάτων, οι εταιρείες συχνά βασίζονται σε αυτοματοποιημένα συστήματα παρακολούθησης υποψηφίων, τα οποία μπορούν να κοσκινίζουν τα βιογραφικά σημειώματα και να αποκλείουν τους υποψήφιους με τα λιγότερα προσόντα. Εάν το βιογραφικό σας είναι μεταξύ των λίγων που καταφέρνουν να περάσουν από αυτά τα ρομπότ, πρέπει να εντυπωσιάσει τον υπεύθυνο προσλήψεων ή τον διευθυντή προσλήψεων. Με τόσες πολλές αιτήσεις να καταφθάνουν, οι υπεύθυνοι προσλήψεων δίνουν συνήθως σε κάθε βιογραφικό μόνο 5 δευτερόλεπτα της προσοχής τους πριν αποφασίσουν αν θα το απορρίψουν. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, είναι καλύτερο να αποφύγετε να συμπεριλάβετε στην αίτησή σας οποιαδήποτε αποσπασματική πληροφορία που θα μπορούσε να προκαλέσει την απόρριψή της. Για να βεβαιωθείτε ότι το βιογραφικό σας ξεχωρίζει, ανατρέξτε στον παρακάτω κατάλογο με τα στοιχεία που δεν πρέπει να συμπεριλάβετε στην αίτησή σας για εργασία.

 • Δεν περιλαμβάνει συνοδευτική επιστολή. Η συνοδευτική επιστολή είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξηγήσετε γιατί είστε ο καλύτερος υποψήφιος για τη θέση εργασίας και γιατί θέλετε τη θέση.
 • Χρήση υπερβολικής αργκό. Οι υπεύθυνοι προσλήψεων δεν θέλουν να διαβάσουν ένα βιογραφικό γεμάτο τεχνικούς όρους που δεν καταλαβαίνουν.
 • Παραλείποντας σημαντικές λεπτομέρειες. Φροντίστε να συμπεριλάβετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, το εκπαιδευτικό σας υπόβαθρο, το ιστορικό της εργασίας σας και τυχόν σχετικές δεξιότητες και εμπειρίες.
 • Χρήση ενός γενικού προτύπου. Αφιερώστε χρόνο για να προσαρμόσετε το βιογραφικό σας στη θέση εργασίας για την οποία κάνετε αίτηση. Αυτό θα δείξει στον εργοδότη ότι ενδιαφέρεστε σοβαρά για τη θέση.
 • Ορθογραφικά και γραμματικά λάθη. Να ελέγχετε πάντα το βιογραφικό σας για τυπογραφικά, ορθογραφικά και γραμματικά λάθη.
 • Επικεντρώνονται υπερβολικά στα καθήκοντα. Φροντίστε να συμπεριλάβετε επιτεύγματα και επιτυχίες για να δείξετε στον εργοδότη ότι είστε ένας σπουδαίος υποψήφιος.
 • Συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών πληροφοριών. Αποφύγετε να συμπεριλάβετε προσωπικές πληροφορίες όπως η ηλικία, η οικογενειακή κατάσταση ή οι θρησκευτικές πεποιθήσεις.Βασικά στοιχεία για ένα βιογραφικό σημείωμα Συγκολλητής σωλήνων

 • Εκπαιδευμένος στην κατασκευή και συντήρηση σωλήνων
 • Εμπειρία στη χρήση εργαλείων και εξοπλισμού συγκόλλησης
 • Ικανότητα να διαβάζει και να κατανοεί σχέδια κατασκευής
 • Ικανότητα εργασίας σε ομάδα και ικανότητα επικοινωνίας με άλλους εργάτες
 • Πιστοποιημένος σε όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις συγκόλλησης


Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε την αναζήτηση εργασίας. Βεβαιωθείτε ότι θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και ότι θα βρείτε την επόμενη δουλειά σας με τη βοήθεια του cv-gr.com.
Έτοιμα προς χρήση πρότυπα που θα βοηθήσουν το βιογραφικό σας να ξεχωρίσει στους υπεύθυνους προσλήψεων
Δοκιμάστε τον επαγγελματικό δημιουργό βιογραφικών της Resumaker τώρα. Ξεκινήστε δωρεάν